02/2020
Lue lehteä
JULKAISTU 04.06.2020
Olutposti
02/2020
Lisää omiin lehtiin


Nykyään kun katson mihin vaan, näen olutta. Olut on läsnä arjessamme, niin alkoholittomana palautusjuomana, ruokajuomana, urheilukatsomoissa, musiikkifestareilla kuin seurustelu- kuin bileravintoloissa. Olut on siis kaikkialla.

Olutpostissa näet oluen kaikki puolet; niin harrastajan näkökulman kuin oluesta kiinnostuneen herkuttelijankin osalta. Raportoimme olutmatkailusta, kerromme mielenkiintoisia yksityiskohtia oluen maailmasta, esittelemme ihmisiä oluiden takaa ja kerromme myös muiden alojen kiinnostavien toimijoiden olutintohimoista. Mielestämme ruoka tekee oluesta vielä parempaa, joten tulevaisuudessa saat lukea niin oluen ja ruuan yhdistelyvinkkejä kuin myös helppoja reseptejä kotona kokeiltaviksi ja oluen kanssa nautittaviksi. Emmekä unohda myöskään siideriä. Sillä kuten myös tisleillä, kotioluella ja perinteisellä sahdilla on Olutpostissa omat palstansa.

Jos kaipaat ajankohtaista meininkiä, vieraile Olutposti verkkosivuilla www.olutposti.fi, Facebookissa sekä Instagramissa @olutposti. Myös tisleisiin keskittyvällä Tislepostilla on oma Facebook-kanava @tisleposti kuten myös Kotiolutpostilla osoitteessa @kotiolutposti. Siideriposti-osio löytyy taas @siideriposti.

Koska kyseessä on pieni kulttuurimedia ovat kaikki tilaajat meille todella arvokkaita. Näin ollen ole ystävällinen ja levitä halutessasi sanaa meistä eteenpäin! Printtilehden voi tilata myös ystävälleen osoitteesta www.olutposti.fi/tilaa-olutposti

Tervetuloa mukaan olutkulttuurimatkallemme. Toivomme sinun viihtyvän lehtemme parissa ja saavan siitä paljon iloa!

TILAA DIGILEHTI

  • 5 numeron määräaikainen digitilaus 16,00 €
Osta

Tässä numerossa mm.

Kesä on oluen aikaa!

Vuoden toisessa Olutpostissa kerromme kaiken alkoholittomasta oluesta, mitä se on, kuka sitä juo ja miltä se maistuu? Alkoholittomien oluiden parissa ääneen pääsevät mm. Antti Reini, Ismo Alanko, Samae Koskinen sekä Mariska. Perehdymme myös olutsijoittamiseen ja oluen
Näytä lisää...
tärkeään raaka-aineeseen eli humalaan sekä mietimme, miten olut tuodaan esille kaupassa. Grilliruokaa tulee lehteen iso kattaus ja menemme myös kävelylle metsään keräämään yrttejä oluen mausteeksi. Lehti esittelee oluen korona-ilmiöt, Serbian olutsekenen sekä oluen YouTube-starat. Tietenkin mukana ovat myös perinteiset Hannu Nikulaisen ja Ari ”Arde” Juntusen olutarviot sekä Jouni Koskisen olutpakinat. Kotioluentekijöille tarjoamme CoolHeadin NEIPA-reseptin sekä Mika Laitisen mielenkiintoisen ”raaka” pale ale -kotiolutreseptin.

Vain digitaalisesti ilmestyvä , ilmaiseksi luettava Olutposti-lehti on tuotettu hypermediaformaattiin, eli lehden sisältä löydät linkkejä syventäviin sisältöihin kuten videoihin ja verkkosivuille!

Jaa tämän sivun linkkiä eteenpäin kavereillesi, somessa ja missä vaan!

2024

  • 04/2024
    4,50 €
  • 03/2024
    4,50 €
  • 02/2024
    4,50 €
  • 01/2024
    4,50 €