Esikatselu
04/2020
Osta digilehti 4,50 €
JULKAISTU 19.11.2020
Olutposti
04/2020
Nykyään kun katson mihin vaan, näen olutta. Olut on läsnä arjessamme, niin alkoholittomana palautusjuomana, ruokajuomana, urheilukatsomoissa, musiikkifestareilla kuin seurustelu- kuin bileravintoloissa. Olut on siis kaikkialla.

Olutpostissa näet oluen kaikki puolet; niin harrastajan näkökulman kuin oluesta kiinnostuneen herkuttelijankin osalta. Raportoimme olutmatkailusta, kerromme mielenkiintoisia yksityiskohtia oluen maailmasta, esittelemme ihmisiä oluiden takaa ja kerromme myös muiden alojen kiinnostavien toimijoiden olutintohimoista. Mielestämme ruoka tekee oluesta vielä parempaa, joten tulevaisuudessa saat lukea niin oluen ja ruuan yhdistelyvinkkejä kuin myös helppoja reseptejä kotona kokeiltaviksi ja oluen kanssa nautittaviksi. Emmekä unohda myöskään siideriä. Sillä kuten myös tisleillä, kotioluella ja perinteisellä sahdilla on Olutpostissa omat palstansa.

Jos kaipaat ajankohtaista meininkiä, vieraile Olutposti verkkosivuilla www.olutposti.fi, Facebookissa sekä Instagramissa @olutposti. Myös tisleisiin keskittyvällä Tislepostilla on oma Facebook-kanava @tisleposti kuten myös Kotiolutpostilla osoitteessa @kotiolutposti. Siideriposti-osio löytyy taas @siideriposti.

Koska kyseessä on pieni kulttuurimedia ovat kaikki tilaajat meille todella arvokkaita. Näin ollen ole ystävällinen ja levitä halutessasi sanaa meistä eteenpäin! Printtilehden voi tilata myös ystävälleen osoitteesta www.olutposti.fi/tilaa-olutposti

Tervetuloa mukaan olutkulttuurimatkallemme. Toivomme sinun viihtyvän lehtemme parissa ja saavan siitä paljon iloa!

TILAA DIGILEHTI

  • Digilehden irtonumero 4,50 €
  • 5 numeron määräaikainen digitilaus 16,00 €
Osta

Tässä numerossa mm.

Pimeänä vuodenaikana ilmestynyt Olutposti-lehti haluaa ilahduttaa lukijoitaan rakkausnumerolla! Uudessa numerossa kokkaamme rakkausteemaista ruokaa ja hemmottelemme lukijoita erikseen mukana tulevalla taiteltavalla olut ja juusto –oppaalla.

Lisäksi lehdessä on asiaa kotiolutlaitteista,
Näytä lisää...
tutustumme Suomen Olutseuran uuteen puheenjohtajaan Juha Sinisaloon ja Teerenpelin Anssi Pyysingiin, sekä opimme, onko pienpanimobisnes kannattavaa. Tutustumme oluen suurimpaan raaka-aineeseen eli veteen ja testaamme oluen virhemakuja kotona. Kerromme myös mikä on humalavesi ja miten kerätään sekä säilötään perinnehiivaa. Mukana myös tuttuun tapaan Arden ja Hannun olutarviot, Tuopillinen –blogisti Jouni Koskisen kolumni, kotiolutresepti, klassikkokapakka ja oluthoroskooppi sekä paljon muuta mielenkiintoista.

Vuoden 2021 Olutposti-lehdet ilmestyvät 19.2 pe / 4.6 pe / 10.9 pe / 19.11 pe.

2024

  • 04/2024
    4,50 €
  • 03/2024
    4,50 €
  • 02/2024
    4,50 €
  • 01/2024
    4,50 €