Helmikuun Aromissa esitellään tämän vuoden PRO-voittajat. Finlandia-talossa järjestetty juhlagaala kokosi yli 600 alan ammattilaista yhteen juhlistamaan huippuosaamista. Gaalan tunnelmia ja voitajia esitellään 32-sivuisessa PRO-liitteessä.
Ravintolasarjassa vieraillaan Mikkelin Holvissa, joka menestyy lähiruoalla ja eduskunnan henkilöstöravintolassa puolestaan tarjotaan kansanedustajien toivomaa perintiestä kotiruokaa.
Lehti antaa myös muun muassa ennakkomaistiaisia Fastfood & Cafe 2013 -messuilta ja kertoo Lontoon uudesta trendistä, katuruoan paluusta.
Aromi on ensisijaisesti ruoan ja juoman ammattilaisten lehti. Se on kuitenkin hyvä valinta myös intohimoisesti ruokaan suhtautuville harrastajille tarjoten mielenkiintoista lukemista ja näkökulmia, joita et kuluttajalehdistä löydä. Mukana on myös ravintoloiden omia reseptejä.
Lehdessä käsitellään monipuolisesti horeca-alan aiheita ja huomioidaan erilaiset toimijat suurkeittiöistä kahviloihin ja fine dining -ravintoloihin. Ammattilaisille lehti on loistava arjen kumppani ja ammatillisen kehittymisen sparraaja.
Aromi ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa aina yhtä ajankohtaisena – täynnä mielenkiintoisia artikkeleita, joista on hyötyä työssä.
Tervetuloa lukijaksi!
Mediatiedot
Aromi