Kesäkuun Evento+S&A:ssa nuori tapahtumajärjestäjä Iris Poutanen kannustaa yritystapahtumia suunnittelevia tekemään juhliin ja pikkujouluun uusia sisältöjä rohkeasti ja valtakunnan tapakouluttaja Kaarina Suonperä antaa etikettiohjeita. Pitkän linjan assistentti pärjää arvovieraiden kanssa hyvällä yleissivistyksellä. Pääkaupunkiseudulla on toinen toistaan upeampia juhla- ja kokouskartanoita. Loviisan maakuntakierroksella löytyi meri, historiaa ja hyvää ruokaa. Juhlateemassa esillä myös parhaat kuohuviinit.
Evento on monikanavainen media ammattilaisille, joiden työnä on järjestää tilaisuuksia ja tapahtumia.Eventon lukijoiden vastuulla on suunnitella yrityksen ja yhteisöjen edustustilaisuudet, organisoida liikematkat ja varata majoitukset henkilöstölleen maailmalla. Lehden kohderyhmä pitää huolta henkilöstön hyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä, koulutuksesta ja palkitsemisesta sekä huomioi saatavilla olevat virkistysmahdollisuudet. Nämä ammattilaiset valitsevat kouluttajat, buukkaavat puhujat, ideoivat mieluisat liikelahjat ja muut huomioimiset ja etsivät jatkuvasti uusia tuoreita ideoita tilaisuuksien sisältöä, paikkaa ja toteutustapaa ajatellen.
6 x vuodessa parhaat ja ajankohtaisimmat kokouspaikat, majoitusvinkit, ohjelmaideat, catering-palvelut, tapahtumasisällöt ja kouluttajat & puhujat. Tervetuloa lukijaksi!
Mediatiedot
ISSN 2489-9399
Evento